2012 : Australië (en Hong Kong)   121129

Donderdag 29-11-2012
Katoomba - Dubbo
Vandaag een blauwe lucht bij het ontbijt. Dat belooft wat. Even snel ontbijten. De auto inpakken, afrekenen en ..... de wolken in. Die blauwe lucht is wel heel erg plaatselijk. Nog wel naar een aantal uitzichtpunten geweest. Van boven was er meestal weinig te zien, maar als je een paar meter naar beneden ging op het pad, dan was het toch redelijk te zien. Precies op de rand van de wolkengrens dus. Bij Blackheath een paar stops gemaakt en daarna op richting Lithgow voor een tussenstop.

En dan op naar Dubbo. Steeds andere snelheden onderweg. Door stadjes heen. Langs wegwerkzaamheden. Gevaarlijke stukken. Soms 110, dan weer 100, dan weer 80, dan weer 60 en dan weer 40. Die variabele snelheden in Nederland vallen dus best mee. Een paar keer onderweg kort gestopt en toen zag ik het bord "Welcome to Dubbo". Ik ben er. Op naar 11 Pine Knoll Drive. Eh tja. Is dat het goede huis? Wel al een Sms'je gehad dat Steve wat later is i.v.m. werk. Maar Simone zou thuis zijn. Maar even aanbellen. En ja hoor, daar is Simone met in haar handen Ava. Wat een kleintje. Het is net voedertijd, dus even een snelle rondleiding en daarna de tijd voor mezelf in het zwembad. Lekker na zo'n ritje. Best wel warm hier (boven de 35), maar ik vind het best om uit te houden. Misschien omdat we vaker deze vakantie dit soort temperaturen hadden.

Steve kwam wat later. Hij moest nog wat boodschappen meenemen. Goed om hem weer te zien. Lekker bijgepraat bij het zwembad en toen mocht Steve het eten bereiden. Barbecue Australian style. Tenminste dat was de bedoeling, maar het gas was op. Dan maar binnen klaargemaakt op de grill. Een heerlijke maaltijd.

 
Je kunt ook het gehele dagboek (zonder routes) in een keer lezen.