2012 : Australië (en Hong Kong)   121128

Woensdag 28-11-2012
Katoomba
Tja, het regenen is wel opgehouden, maar de wolken zijn gebleven. En in de bergen betekent dat mist. Bij diverse uitzichtpunten geweest, maar verder dan 100 meter kon je meestal niet zien. Wat wel heel leuk is dat je de eucalyptus goed kan ruiken zo na een regenbui. Na een tijdje denk je dan wel dat je in de buurt van een luchtverfrisser loopt, maar ja, dat is imitatie. Doordat het ook nog wat dreigde met regenen, toch ook maar eens wat winkeltjes bekeken. Bij skyworld waar het nu een stuk rustiger was dan vrijdag en in Leura, het winkelstadje.

's Middags maar weer langs de 3 zussen. Vanaf het uitzichtpunt kon je ze niet zien. Maar vanaf de eerste zus kon je wel het uitzichtspunt zien. Grappig om die mensen richting mist te zien kijken. Al met al een rustig dagje zo. Lange wandelingen met dit weer trekken niet zo, Dus maar de korte wandelingen bij (mogelijke) uitzichtpunten gedaan. Er stond zelfs ergens een bord dat het uitzicht beschreef, met als opmerkingen dat het met mist niet te zien was. Nou, dat klopt.

Gelukkig is het wel droog gebleven. Totdat ik weer met de auto naar het restaurant was gereden. Prima geregeld zo. Morgen de grote overstek naar Dubbo. Ik ben benieuwd hoe dat wordt.

 
Je kunt ook het gehele dagboek (zonder routes) in een keer lezen.